Regisztrációs segédlet

Kameleon_logo_rgb

Kedves Érdeklődő!

Üdvözlünk a Kaméleon Olvasóklub regisztrációs felületén.

Jelentkezni egész évben lehet, az utólag jelentkezők mindig a következő forduló postázásakor kapják meg az aktuális és korábbi feladatlapjaikat.

Az Olvasóklubról további részletes információkat az alábbi linken találhatsz még:
Kaméleon Olvasóklub részletes leírása
Technikai segítség: Szabó Sándor sanya@csimota.hu (20/3166671)

Érdemes alaposan végigolvasni, mert a korábbi évekhez képest sok mindenben megváltozott a regisztráció folyamata, különösen, ha egy szervező viszi fel a játékosokat, például a szülő e-mail címére érkezik a fizetési azonosító, nem a szervező kapja meg!

Újdonságok az idei tanévtől:

 • minden játékos 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Könyvközösség (www.konyvkozosseg.hu) kínálatában található könyveket 2019. június 30-ig, ehhez a megrendeléskor meg kell adni az alábbi kódot: KOK + játékos neve
 • a játék díja 3990 Ft-t maradt;
 • mostantól lehet bankkártyával is fizetni a játékban való részvételért;
 • az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy sok friss ötödikes szeretett volna játszani még egyszer, ezért ettől a tanévtől lehetőséget biztosítunk nekik is a játékra, ők a negyedikes feladatlapot fogják megkapni;
 • akik szülőként regisztrálnak, nyomon követhetik az oldalon a gyerekük pontjait és az aktuális feladatlap postázásának időpontját;
 • Minden szervező 25%-os kedvezménnyel vásárolhat a Könyvközösség (www.konyvkozosseg.hu) kínálatából (2019. június 30-ig), ehhez a megrendeléskor meg kell adni az alábbi kódot: KOK + szervező neve;
 • Azok, akik 10 fő felett vállalják a szervezést és maguk javítanak, 10% jutalékot kapnak minden játékos után, amit levásárolhatnak, továbbá 25%-os kedvezményt a Könyvközösség (www.konyvkozosseg.hu)  kínálatából (2019. június 30-ig), ehhez a megrendeléskor meg kell adni az alábbi kódot: KOK + szervező neve.

Jelentkezés

Szülőként:
(UPDATE: Csatlakozás szülőként meglévő csoporthoz: Ha például a 1119 – Kincskereső – Legányi Réka nevű csoporthoz szeretnél csatlakozni, akkor regisztrálj szülőként, majd a Csoport hozzáadása mezőbe az irányítószámot add meg, ebben az esetben 1119, ekkor a rendszer kilistázza a meglévő csoportokat az adott irányítószámon, válaszd ki a számodra megfelelőt, majd kattints az igenre a Szeretne ehhez a csoporthoz csatlakozni? kérdésnél, ezután hozzá lehet adni a játékost a csoporthoz! UPDATE2: Technikai okokból  jelenleg kis eltérés van a videóhoz képest, a lényeg a megfelelő irányítószám megadás, ha egy létező csoporthoz szeretnénk csatlakozni!)

Szervezőként:

Jelentkezni két módon lehet: szülőként és szervezőként.

Szülő: Saját gyereke(i)ddel szeretnél regisztrálni, egyéni játékosként.
Szervező: Egy vagy akár több csoportot kívánsz létrehozni, több játékossal és évfolyammal.

Szülő

(UPDATE: Csatlakozás szülőként meglévő csoporthoz: Ha például a 1119 – Kincskereső – Legányi Réka nevű csoporthoz szeretnél csatlakozni, akkor regisztrálj szülőként, majd a Csoport hozzáadása mezőbe az irányítószámot add meg, ebben az esetben 1119, ekkor a rendszer kilistázza a meglévő csoportokat az adott irányítószámon, válaszd ki a számodra megfelelőt, majd kattints az igenre a Szeretne ehhez a csoporthoz csatlakozni? kérdésnél, ezután hozzá lehet adni a játékost a csoporthoz!)

Szülőként két módon tudsz jelentkezni.
1. Egyetlen gyerekemet külön regisztrálom: Ha a városodban (kerületedben) vagy az iskolában már van Olvasóklubos csoport, akkor ahhoz tudsz csatlakozni. Ebben az esetben a csoport szervezője osztja és gyűjti a feladatlapokat. Amennyiben nincs lehetőséged, vagy nem szeretnél csatlakozni, ez esetben kérünk, hogy ezt az opciót válaszd. Így te válsz gyereked szervezőjévé. Ha vállalod, hogy egy javítókulcs segítségével magad javítod a játékosaid feladatlapjait, és rögzíted is pontszámaikat, akkor válaszd az: Ebben a csoportban én javítom a gyerekek feladatait opciót. Fontos, ha szülőként egyéni csoportot indítasz, a rendszer azt is Csoportnak fogja hívni, ahogy téged is Szervezőnek!
2. Csatlakozunk egy létező csoporthoz VAGY több gyerekemet regisztrálom: Lehetőséged van gyereke(i)det egy, a városodban (kerületedben) vagy az iskolában már létrejött Olvasóklubos csoporthoz csatlakoztatni. Ez esetben annak szervezője osztja és gyűjti össze a feladatlapokat. Az oldal alján listázva látod a már létrejött csoportokat. Ez a lista a jelentkezésekkel folyamatosan bővül.
+1
Szülőként korábban már regisztráltam egy gyereket, most egy újabb játékost szeretnék csatlakoztatni:
Erre az e-mail címre (sanya@csimota.hu) kérnénk egy levelet a játékos nevével, osztályával, születési évével, az iskolájának a nevével és a szülő e-mail címével, illetve, hogy melyik csoporthoz szeretnénk csatlakoztatni.

Szervező
1. Egyszerre több csoportot is létrehozhatsz, anélkül, hogy játékosokat csatlakoztatnál a csoportba, amennyiben a regisztráció után szeretnél újabb csoportot létrehozni, erre is van mód a szervezői profilodban.
2. Ha hozzád csatlakoznak: Hozzájárulsz, hogy egyéni játékosok is csatlakozzanak az általad létrehozott csoportok egyikéhez.
3. Te csatlakozol egy csoporthoz:
Lehetőséged van, hogy egy már létező csoporthoz csatlakozz, ebben az esetben a csoport szervezőjén keresztül kapod meg a feladatlapokat és a javításról, visszaküldésről is ő gondoskodik. Az oldal alján listázva látod a már létrejött csoportokat. Ez a lista a jelentkezésekkel folyamatosan bővül.
4. Ha te regisztrálod a csoportod tagjait: saját magad viszed fel a szükséges adatokat, miután beléptél az adminisztrációs felületre, következőkre lesz szükséged: gyerek neve, születési éve, osztálya, szülő e-mail címe. Segítségül elkészítettük ezt az összesítőlapot, amellyel könnyedén összegyűjtheted ezeket az adatokat: Összesítőlap (FONTOS,  HOGY A GYEREKEKET AZ ADMIN FELÜLETEN KERESZTÜL KELL CSATLAKOZTATNI, NEM AZ EXCEL TÁBLÁN KERESZTÜL!) A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a 3. pontban találod.

Javítás

Vállalod, hogy egy javítókulcs segítségével magad javítod a játékosaid feladatlapjait, és rögzíted is pontszámaikat.

A jelentkezés lépései

1. lépés (Regisztráció)
Ahhoz, hogy valaki játszani tudjon, előbb regisztrálnia kell az oldalra. Ehhez a jobb felső sarokban található Regisztrációra kell kattintani.

Itt meg kell adni az e-mail címünket és egy általunk választott jelszót, és kiválasztani, hogy szülőként vagy szervezőként szeretnénk játszani, majd a Regisztrálok gombra kattintani.

Az oldal egy automatikus levelet küld nekünk, egy visszaigazoló linkkel, amire rákattintva tudjuk véglegesíteni a regisztrációnkat. (Elképzelhető, hogy néhány percet várnunk kell a levélre. Amennyiben a levelezőnk nem jeleníti meg a linket, akkor azt egyszerűen be kell másolni a böngészőbe, és úgy megnyitni. Ha nem kaptad meg a levelet, akkor a Belépés linkre kattintva, add meg az e-mail címed és a jelszavad, és akkor újra kérheted a visszaigazoló levelet.)

2. lépés (Belépés)
A Belépés gombra kattintva tudjuk megadni a személyes adatainkat, illetve itt van lehetőségünk kiválasztani, milyen módon szeretnénk a játékban részt venni.

3. lépés (Visszaigazolás/Fizetés)
Sikeres jelentkezés után kapunk egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a játékosok nevét, csoportját, és a csoport szervezőjének nevét és elérhetőségeit. Ez a levél tartalmazza a választható fizetési módokat is. (FONTOS, hogy fizetni csak gyerekenként lehet, amennyiben egy csoport után egyszerre szeretnénk fizetni, akkor a szervezőkkel kell felvenni a kapcsolatot!)

– Készpénzzel: fizetési lehetőség a Csimota Kiadónál nyitva tartási időben:
1094 Budapest Tűzoltó utca 1/B.
Kedd: 9:00-18:00, szerda és csütörtök: 09:00-15:00 (Valtinyi Lídia, telefonszám: +36.306 364 702)

– Átutalással: a Kaméleon Könyvközösség K&H Banknál vezetett számlájára: 10401000-50526677-55811017. A közleménybe azt a kódot adjuk meg, ami a visszaigazoló levélben található, hogy a befizetést azonosítani tudjuk: pl: F00233 + Nagy Milán KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A KÓDOT ÉS A GYEREK NEVÉT PONTOSAN MÁSOLJA BE A KÖZLEMÉNY ROVATBA! (Kérünk minden kedves szülőt és pedagógust, hogy amennyiben bankban pénztári befizetésként rendezik a játék díját, azt egy összegben tegyék a kódokat felsorolva a közleményben!)

Figyelem, csoportos fizetés!

Amennyiben a csoportot egy szülő vagy szervező egyben utalná, kérjük, hogy a fizetési kódokat mindenképp sorolja fel a közlemény rovatban. Ha túl sok lenne a kód, akkor amennyiben lehetséges, -tól,-ig tüntesse fel, ha erre sincs mód, akkor csak a csoport nevét, és küldjön nekünk egy e-mailt, amiben megírja, hogy milyen kódokra utalta az összeget. Így biztosan megfelelően tudjuk adminisztrálni a befolyó összeget. Köszönjük!

– Bankkártyával: a levélben megadott linkre kattintva tudunk majd fizetni.

Amennyiben a fizetésről számlát szeretnénk, a megadott linkre kattintva mindenképpen töltsük ki a számlázási adataidat.

A játék részvételi díja 3990 Ft/fő
(Külföldről is lehet jelentkezni, de az árral kapcsolatban külön keress meg minket! Szabó Sándor: sanya@csimota.hu 20/3166671)

Fizetési határidő
Kérjük, hogy a befizetésedet (bankkártyával, átutalással vagy személyesen) 8 napon belül rendezd, hogy a feladatlapokat időben el tudjuk neked küldeni!

Ha bármilyen technikai probléma merül fel a jelentkezéssel kapcsolatban, akkor kérlek, írj Szabó Sándornak: sanya@csimota.hu (20/3166671)

Csoportok, amelyekhez lehet csatlakozni

 • Aarburg
 • 4663 - Schule Aarburg – Árpási Krisztina
 • Afragola NA
 • 80021 - Rita Levi Montalcini – Knapcsek Nikoletta
 • Algyő
 • 6750 - Algyői Fehér Ignác Általános Iskola – Ravasz Éva
 • Aszód
 • 2170 - Aszód Városi Kulturális Központ – Nagy Judit
 • Bácsalmás
 • 6430 - Vörösmarty Mihály Általános Iskola – Farkas Noémi
 • Balatonalmádi
 • 8220 - Györgyi Dénes Általános Iskola – Glöckl Eszter
 • Balatonboglár
 • 8630 - Boglári Általános Iskola – Szabó Henrietta
 • Balotaszállás
 • 6412 - B – Fúrósné Nagy Krisztina
 • Biatorbágy
 • 2051 - Biatorbágyi Általános Iskola – Kisgombos csoport
 • 2051 - Biatorbágyi Református Általános Iskola – Kisgombos csoport
 • 2051 - Czuczor Gergely Tagiskola – Kisgombos csoport
 • 2051 - Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Általános Iskola – Kisgombos csoport
 • Brüsszel
 • 1000 - Brüsszeli Kaméleon Olvasóklub – Dóczi Ilona
 • Budakalász
 • 2011 - Kalász Suli és AMI – Botzheim György
 • Budaörs
 • 2040 - Fantazmagória az olvasásért – Domány Katalin
 • 2040 - Herman Ottó Általános Iskola – Vági Erika
 • 2040 - Kesjár Csaba ált. isk. – Gátmezei Kata
 • Budapest I. kerület
 • 1015 - Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola – Rózsa András
 • 1016 - Lisznyai Utcai Általános Iskola – Szilvágyi Zsuzsa
 • Budapest II. kerület
 • 1025 - Áldás Utcai Általános Iskola – Óvári Andrea
 • 1021 - Babérliget Általános Iskola – Valtinyi Lídia
 • 1021 - Budenz József Általános Iskola és Gimnázium – Csányiné Pap Györgyi
 • 1029 - Gustave Eiffel Francia Iskola – Hunyadi Dóra
 • 1028 - Klebelsberg Kuno Általános Iskola – Szentgyörgyi-Simon Réka
 • 1028 - Pesthidegkúti Waldorf Iskola – Lánczi Éva
 • 1023 - Újlaki Általános Iskola – Szabó Imola Julianna
 • Budapest III. kerület
 • 1032 - AKG Általános Iskola – Salamon Ágota
 • 1036 - Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola – Kenyéri Veronika
 • 1031 - Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – Dudás Krisztina
 • 1039 - dr. Béres József Általános Iskola – Dr. Szentklárai Vera
 • 1039 - Dr. Béres József Általános Iskola – Kiserdő – Szepesiné Józsa Judit
 • 1033 - Első Óbudai Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola – Baán-Misz Zsóka
 • 1039 - Fodros Általános Iskola – Fenyvesiné Bédy Viktória
 • 1039 - Fodros Általános Iskola – Salamon Ágota
 • 1037 - Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – Salamon Ágota
 • 1038 - Pais Dezső Általános Iskola – Lévai Krisztina
 • 1038 - Tág Világ Iskola – Melkvi Bea
 • Budapest IV. kerület
 • 1046 - Újpesti Bajza József Általános Iskola – Tímári Júlia
 • 1048 - Újpesti Karinthy Frigyes Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – Huszárszky Zsuzsanna
 • Budapest IX. kerület
 • 1092 - Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola – Salamon Ágota
 • 1095 - Molnár Ferenc Általános Iskola – Jancsó Blanka
 • Budapest V. kerület
 • 1051 - Hild József Általános Iskola – Dr. Hajdú Ágnes Zita
 • Budapest VII. kerület
 • 1074 - Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium – Kissné dr. Bércesi Apolka
 • 1077 - BFRK Julianna – Tézli-Szabó Franciska
 • Budapest VIII. kerület
 • 1082 - Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium – Sándor Krisztina
 • Budapest X. kerület
 • 1103 - Kada Mihály Általános Iskola – Salamon Ágota
 • Budapest XI. kerület
 • 1115 - Bethlen Gábor Általános iskola és Gimnázium – Szűcs Luca
 • 1115 - Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium – Tóth Rozália
 • 1113 - Bocskai István Általános Iskola – Salamon Ágota
 • 1116 - Don Bosco – Csermàk Tìmea
 • 1112 - Farkasréti Általános Iskola – Boldizsár Anikó
 • 1119 - Kevesuli – Szalay-Fegyver Erika
 • 1119 - Kincskereső – Legányi Réka
 • 1112 - Új Budai Alma Mater Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda – Czerván Beáta
 • 1117 - Újbudai Ádám Jenő Ált. Isk. – R. Fonyó Barbara
 • 1111 - Virtuális csoport a nem átnézett gyerekekhez
 • Budapest XII. kerület
 • 1121 - Deutsche Schule Budapest – Rada Zsuzsanna és Kovács Zsanett
 • 1122 - Kós Károly Általános Iskola – Rácz Eszter
 • 1121 - Lauder Javne Általános Iskola – Nyíri-Nagy József
 • 1124 - Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium – Stenczer Leonóra
 • 1125 - TE Gyakorló Sportiskolai Általános Iskola – Votisky Anna
 • Budapest XIII. kerület
 • 1139 - Csata Utcai Általános Iskola – Berki Zoltán
 • 1137 - Gárdonyi Géza Általános Iskola – Jenei Rita
 • 1137 - Herman Ottó Általános Iskola – Kisné Csabafi Gabriella
 • 1138 - Hunyadi Mátyás Általános Iskola – Janek Krisztina
 • 1138 - Hunyadi Mátyás Általános Iskola – Mosonyi Veronika
 • 1133 - Pannónia Német Nemzetiségi Kétnyelvű és Angol Nyelvet Oktató Általános Iskola – Endre Edit
 • Budapest XIV. kerület
 • 1145 - Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola – Fleck Tamás
 • 1145 - Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola – Szombathy Dóra
 • 1144 - Dr. Mező Ferenc Általános Iskola – Salamon Ágota
 • 1146 - ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium – Serfőzőné Kesztyűs Zita
 • 1144 - Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium – Jenyikné Bende Klára Mária
 • 1146 - Liszt Ferenc Általános Iskola – Salamon Ágota
 • 1142 - Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény – Salamon Ágota
 • 1148 - Németh Imre Általános Iskola – Besze Barbara
 • 1146 - Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – Bartalis Katalin
 • 1142 - Zuglói Hajós Alfréd – Dr. Viczkóné Kiss Viktória
 • 1149 - Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola – Saska Gyöngyi
 • Budapest XIX. kerület
 • 1192 - Kós Károly Általános Iskola – Papp Judit
 • Budapest XV. kerület
 • 1157 - Hartyán Általános Iskola – Nagyné Orosz Ildikó
 • Budapest XVI. kerület
 • 1161 - Kölcsey Ferenc Általános Iskola – Salamon Ágota
 • 1165 - Táncsics Mihály Általános iskola – Szélné Kárpáti Ágnes
 • Budapest XXII. kerület
 • 1222 - Árpád Utcai Német Nemzetiségi Nyelvoktat Általános Iskola – Orbán Gizella
 • Budapest XXIII. kerület
 • 1237 - Török Flóris Általános Iskola – Dénes Gabriella
 • Debrecen
 • 4024 - Debreceni Pagony Gyerekkönyvesbolt – Csikó Márta
 • Dorog
 • 2510 - DOKI Zrínyi Ilona Tagiskola – Kovács Klára
 • Dunabogdány
 • 2023 - Dunabogdányi Általános Iskola – Antalics Petra
 • Dunaharaszti
 • 2330 - Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola – Bánréviné Bujdosó Erika
 • Dunakeszi
 • 2120 - Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola – Huszthy-Török Anita
 • 2120 - Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Sportiskola – Salamon Ágota
 • 2120 - Széchenyi István Általános Iskola – Szabó Erzsébet
 • Érd
 • 2030 - Érdi Bolyai János Általános Iskola – Misángyi Zita
 • Göd
 • 2131 - Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – Balla Krisztina
 • 2132 - Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Iskola – Kis-Simon Györgyi
 • Gödöllő
 • 2100 - Petőfi Sándor Általános iskola – Balogh Ildikó
 • Hatvan
 • 3000 - Hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola – Oroszlán Anett
 • Herceghalom
 • 2053 - Herceghalmi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Intézmény – Lévai Rita
 • Hort
 • 3014 - Batthyány József Általános Iskola – Varga Ildikó
 • Jánossomorja
 • 9241 - Központi Általános Iskola – Pilisiné Fettik Erzsébet
 • Jászdózsa
 • 5122 - JÁI-Bozóky János Általànos Iskolai Tagintézménye – André Edit
 • Kisbajcs
 • 9062 - Vörösmarty Mihály Általános Iskola – Horváth Rita
 • Kóspallag
 • 2625 - Fekete Imre Általános Iskola – Bata Sarolta
 • Lyon
 • 69006 - École Jean Racine – Hunyadi Dóra
 • Mákófalva
 • 407013 - Mákófalvi Általános Iskola – Babos-Barabás Berta
 • Marosvásárhely
 • 540043 - Marosvásárhelyi Művészeti Szaklíceum – Fekete István
 • Mezőkövesd
 • 3400 - Szent István Katolikus Általános Iskola – Brunczel Andrásné Balogh Mária
 • Mezőpanit
 • 547450 - Kádár Márton Általános Iskola – Szőcs Róbert
 • Miskolc
 • 3535 - Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola – Rémiásné Dolhai Dóra
 • Mosonmagyaróvár
 • 9200 - Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda Mosonmagyaróvár – Fitus Szilvia
 • Nagykovácsi
 • 2094 - Nagykovácsi Ált. Iskola és Pesthidegkúti Ökomenikus Ált. Isk. – Tandem Könyvesbolt Kósa Emőke
 • Nemesnádudvar
 • 6345 - Nemesnádudvari Községi Könyvtár – Sipos Júlia
 • Nyíregyháza
 • 4400 - Szent Imre – Ecsediné Hajnal Adrienn
 • Őcsény
 • 7143 - Őcsényi Perczel Mór Általános Iskola – Hajnalné Ládi Katalin
 • Pannonhalma
 • 9090 - Szent Benedek Iskola Pannonhalma – Kondor Natália
 • Pécs
 • 7621 - Ciszterci Nevelési Központ – Tyukászné Kerekes Petra
 • 7622 - Pécs Jókai Mór Általános Iskola – Dr. Galambos Anita
 • 7632 - Pécsi Testvérvárosok Terei Általános Iskola – Palotay Nóra
 • 7621 - Szent Mór Iskolaközpont – Barczáné Kőrös Ágnes
 • Perbál
 • 2074 - Kis Forrás Német Nemzetiségi Általános Iskola – Paulovkin Boglárka
 • Pilismarót
 • 2028 - Heckenast Gusztáv Községi Könyvtár – Csernátoni Bernadett
 • Pilisvörösvár
 • 2085 - Templom Téri Általános Iskola – Schönekné Rábaközi Ágnes
 • Pilisszentiván
 • 2084 - Pilisszentiváni Német Nemzetiségi Általános Iskola – Kovácsné Stiller Gabriella
 • Pomáz
 • 2013 - Sashegyi Sándor Általános Iskola – Tóth Orsolya
 • Pusztazámor
 • 2039 - Andreetti Általános Iskola Pusztazámor – Koltai Márta
 • Sátoraljaújhely
 • 3980 - Újhelyi iskolák – Dankó Aliz
 • Sepsiszentgyörgy
 • 520008 - Bod Péter Megyei Könyvtár – Varga Zsuzsa
 • Soltvadkert
 • 6230 - Kossuth Lajos Evangélikus Általános iskola és AMI – Minda Tímea
 • Sopron
 • 9400 - Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola – Kuslits Ildikó
 • 9400 - Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola – Egresitsné Horváth Edit
 • Szeged
 • 6724 - Szegedi Arany János Általános Iskola – Savanya Ildikó
 • 6791 - Szegedi Jerney János Általános Iskola – Bukor Edit
 • 6726 - Tisza-parti Általános Iskola – Gazsóné Sári Mária
 • Székesfehérvár
 • 8000 - II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola – Biczók Barbara
 • Szentendre
 • 2000 - Izbégi Általános Iskola – Gallai Zsófia – Gallai Zsófia
 • 2000 - Szent András Általános Iskola – Csicsek Beáta
 • 2000 - Szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola – Pál Eszter
 • Tata
 • 2890 - Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – Torják Orsolya
 • Tiszafüred
 • 5350 - Kossuth Lajos Általános Iskola – Kovács Mária
 • Tiszalúc
 • 3565 - Tiszalúci Arany János Általános Iskola – Ducsai Tiborné
 • Tök
 • 2073 - Kisgöncöl Waldorf Iskola – Nyulas Andrea
 • Vác
 • 2600 - Vác – Deákvár – Tasi Katalin
 • Veresegyház
 • 2112 - Fabriczius József Általános Iskola – Varga Ildikó
 • Wien
 • A-1010 - AMAPED – AMAPED Ausztriai Magyar pedagógusok Egyesülete
 • 1130 - Hermesstrasse – Nyarady Szabolcs
 • Zalaegerszeg
 • 8900 - Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola – Köcse Henriett